Topstykke

Planslibning

Med vores planslibere sørger vi for at pakfladen på topstykket lever fuldt op til de krav der stilles til rethed og overfladeruhed. Vi kan slibe alle typer topstykker.

Ventiler

Oftest har vi mulighed for at renoverer de eksisterende ventiler. Vi kan slibe alle typer ventiler også titaniums ventiler.

Fræsning af ventilsæde

Det er vigtigt at få fræset ventilsæder ved renovering af topstykke. Dette er for at sikre den rigtige ventilsæde brede og igen skabe tæthed mellem ventil op ventilsæde. Vi kan tilbyde fræsning af ventilsæde både på vores Mira Centronic hvor der fræses 3 vinkler på samme tid. Men også på vores Newen Fixed-turning CNC fræser hvor vi kan lave præcis de vinkler/profiler som der ønskes.

Skift af ventil styr

Ved renovering kontrollere vi ventilstyr for slitage. Hvis der ikke er udskiftelige ventilstyr i topstykket, kan vi montere k-line som er en type bøsning der igen sørger for at der opnås den rigtige tolerance.

Flugtboring

Når et topstykke har være for varmt eller på anden måde blevet skævt. Er det nødvendigt at flugtbore så knastakslen-erne igen kan rotere frit med den rigtige tolerance.